Tervehdys, vieras!
Tervetuloa, tervetuloa! Arvoisa vieras, en tiedä mistä mahtanetkin tullut, mutta toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Kaupunkiin. Olet pujahtanut foorumiroolipeli Kletka Narod RPG:n maailmaan ja saapunut vieraaksi kiperään tilanteeseen. Kletka Narod on venäjää tarkoittaen häkkikansaa. Kansamme on kuin häkissä, Tunnelissa, jossa ulkomaailman menoa katsellaan turhan arvostelevasta ikkunasta. Kletka Narod RPG:ssä, tutummin ja lyhyemmin Kletkassa voit tavata monenlaista eläintä, lepakoista karhuihin ja tiaisista pöllöihin. Ihmisiä maailmassa ei tunneta, joten heidän kesytetyt eläimensä ovat poissa laskuista. Toisille se on onni, toisille taas painajainen.

Tosiaankin, Kletka on foorumilla pelattava eläinroolipeli ja perustuspäivänä sille toimii 28.3.2014. Pelin suositusikäraja on 13 vuotta, mutta jokainen voi oman harkintansa mukaan liittyä. Peleissä voi esiintyä niin seksuaalisia kuin väkivaltaisia sekä synkkiä aiheita. K-18 -peleistä ilmoitetaan pelien otsikoissa.
Pelin perustaja ja ylläpitäjä on Sopuli yhdessä Ceneren kanssa. Heidän voimin Kletka pyörii, mutta kiitoon sen saavat aina jäsenet. Enemmittä puheitta, kiiruhdahan toki eteenpäin. Kenties tapaamme ihan vieraskirjan tai jopa foorumin puolella.

Päivityksiä
9.4.2014 ¤ Kyllä, olemme elossa, mutta hiljaisemmalla kaudella ollaan. :) Demon Caven linkki poistettu, tilalle Legion City.
21.1.2016 ¤ Saimme Sokealta Yksisarviselta arvostelun, jonka myötä liittyminen uudistui. Nyt uuden tulijan on vain luotava hahmonsa foorumille.
6.1.2016 ¤ MagWanderin, Uhrilehdon, Novam Aetatemin ja Demon Caven linkit lisätty sivuille.
1.1.2016 ¤ Loistavaa uutta vuotta! Tervetuloa myös Crimsondeath98 joukkoomme!
3.11.2015 ¤ Linkinvaihtoon Pahkaropetus


Tekijänoikeus
Ulkoasu & roolipeli by Sopuli, tausta Backgrounds, hahmot by pelaajansa