Elämän siivet
Etusivu » Tietoa » Hahmot » Tarina » Galleria » Muuta » Yhteys
Siivillä elämän me lennämme...
... ja päädymme ties minne! Mutta ole toki tervehditty ja tunne olosi tervetulleeksi. Olet saapunut erään tarinaimpron maailmaan, jonka tarkoituksena on olla Elämän Siivet -nimisen tarinan kotina. Tätä nimeä tarina kantaa ylpeydellä ja riemulla.

Ties kuinka monta vuosituhatta ovat koira- ja kissaeläimet tottuneen elämään luontoäidin helmoissa. Elämä on ollut tasapainoista tapahtumien vuoristorataa ja kaikkien muiden eliöiden kanssa on tultu kohtalaisesti toimeen. Eräällä alueella kuitenkin asusti eriskummallinen yhteisö, jonka jäseninä olivat ainoastaan koira- ja kissaeläimet. Ne asustivat omassa kylässään, aivan ihmisten oman kaupungin vieressä. Yhteiselo sujui omalla tavallaan, riitoja tuli ja meni. Kun viimein ihmiset kyllästyivät tähän, he kirosivat äkkipikaisuuksissaan näille kyläläisille linnunsiivet selkäänsä, jotta nämä eläisivät taivaalla kylän sijasta. Tämä ajatus ei kuitenkaan onnistunut heidän eläessä ihan normaalisti kuin aina ennenkin.
Sukupolvet kuluivat eivätkä sulkaraajat hetkauttaneet ketään. Harvat osasivat käyttää niitä oikein, mutta ne pysyivät. Ihmisten ja siivekkäiden välit viilenivät ihmisten vallatessa lisää tilaa ja siivekkäiden kyläläisten saalistaessa ihmisten kotieläimiä. Alkoi avoin sota, jolloin ihmiset kaappasivat näitä eläimiä. Sota laajeni täysimittaiseksi ja nimensä mukaisesti Viimeinen taistelu oli kaikista ratkaisevin. Se palautti rauhan ja jotenkin siivekkäät kissat ja koirat olivat voittaneet. Ihmiset ajettiin pois kaupungista ja laaksosta, jossa he olivat.
Ja näin siivekkäät valtasivat kaupungin itselleen ja nimesivät sen Stelvaksi. Koska ihmisten rakennelmat olivat kovin erilaisia ja mielenkiintoisia kylän rakenteisiin verrattuna, ilvekset kiinnostuivat niistä ja alkoivat opetella tavaroiden käyttöä. Lopulta syntyivät erilaiset ammatit, joiden avulla ilvekset ansaitsivat elantoaan. Stelvan asukkaat eivät kuitenkaan oppineet mitään huipputeknologiaa, joka jätettiin virumaan vain varastoihin, joihin ne oli raijattu.
Vuodet kuluivat ja Laaksoa sekä Stelvaa pidettiin vain koira- ja kissaeläinten kaupunkina, jonne ihmisillä ei ollut asiaa. Siivet kuitenkin pysyivät, vaikka kukaan ei niitä käyttänytkään. Kirous oli vahva ja se sai lisäksi voimaa eläimistä itsestään. Siivet päätettiin sitoa nuorilla ja pennuilla siihen saakka, kun nämä saisivat aikuisnimensä ja asemansa Stelvassa. Tällä pyrittiin estämään kurittomien pentujen aiheuttamat ongelmat näiden riehuessa siipiensä kanssa.
Ja sattuipa niin, että eräänä rauhallisena vuonna Koulutettavia oli vain kuusi. Millainen näiden kohtalo on ja minne elämän siivet heitä vievät?


Tämä tarinaimpro kertoo näiden kuuden Koulutettavan tarinan. Mihin elämä vie ja pääseekö Laakson kansa kirouksesta eroon? Onko kirouksesta pian jotain hyötyäkin? Sen saat selville vain lukemalla!
Huomioithan tarinamme kohtaukset, joissa voi esiintyä väkivaltaa, rajua kielenkäyttöä sekä myös kaksimielisyyttäkin joissakin määrin. Luet omalla vastuullasi.

Sivumme on luotu 23.1.2015 ja sen uusin ulkoasu on julkaistu 23.1.2015. Ylläpitäjänä häärää Zweinte, jota voit kutsua Zweinteksi, Zweiksi, Sopuliksi, Sopaksi tai joksikin siltä väliltä. 25.1.2015 jälkeen sivuille on tehty .

Päivitykset
16.8.2017 | Valitettavasti joudumme lopettamaan ylläpidon omista henkilökohtaisista syistä sekä tarinan epäaktiivisuudesta.
29.5.2016 | Ninjikseltä sivu, vuoroon Sussuri ja deadline 13.6.
8.5.2016 | Ninjis pyysi lisäaikaa, deadline 16.5.
22.4.2016| Karkista ei ole havaintoakaan, vuoro Ninjikselle ja deadline 7.5.
5.4.2016 | Balesta ei kuulu mitään, vuoro Karkille ja deadline 20.4.
18.3.2016 | Pahoittelut päivityksen kestosta! Furrysta ei kuulunut mitään, joten vuoro Balelle, deadline 2.4.


Kaikki by Zweinte & kirjoittajat, ellei toisin mainita. Ei kopiointia!